skip to Main Content

Wederom een prachtige aanbieding van Villeroy & Boch voor de lijnen Cera, Dune en Marchesi.

GastroSupply Villeroy & Boch Cera

Cera

Nieuwe keuken vormen, nieuwe ideeën. Cera heeft een sensuele aantrekkingskracht waardoor het zowel cool als opwindend aantrekkelijk is. Uw gerechten houden er van, evenals uw gasten.

Natuurlijke harmonie en modern design zijn geen tegenspraak. Het ambitieuze Cera gamma, met zijn expressieve ontwerp lijnen, bestaat uit porselein en glaswerk welke perfect te combineren zijn met andere Villeroy & Boch ontwerpen – bv. met Flow of Dune – en het ziet er fantastisch uit met Bloom Sun & Shadow.

 

 

GastroSupply Villeroy & Boch Dune

Dune

Ontwerp van de zuiverste soort – tegelijkertijd harmonieus, expressief en sensueel. Ontdek de onconventionele charme van deze veelzijdige vorm.

De koele silhouet van een zandduin, gevormd door de woestijn winden, was de inspiratie voor het ontwerp en de naam van Dune.

 

 

GastroSupply Villeroy & Boch Marchesi

Marchesi

Gualtiero Marchesi, een van de grootste namen in ‘cucina italiana’, dit gaf ons de inspiratie voor het herinterpreteren van het concept van de stijlvolle eetzaal.

Marchesi borden hebben dezelfde uitwendige diameter, maar heeft randen in verschillende breedtes. Dit biedt verschillende binnenmaten als decor voor creatieve en verfijnde presentatie.

Dune - Cera - Marchesi 10+2

 

GastroSupply – Dune – Cera – Marchesi 10+2

Wanneer de actie is verlopen, neem dan contact met ons op voor een scherp voorstel.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2014. Op al onze acties zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Prijzen zijn excl. BTW

Back To Top