skip to Main Content

In deze Budgetline News weer een aantal leuke aanbiedingen.

 

Zo hebben wij bijvoorbeeld 15% extra korting op de Palmer Rims lijn.

Palmer® is van oudsher een verrijking op tafel. Doordachte vormgeving en een excellente kwaliteit, in combinatie met een eigen, ongeëvenaard kleurengamma.De fraaie tinten van de Palmer® collecties zijn te danken aan de bijzondere grondstoffen en de traditionele productiemethoden zoals de vakmensen van Palmer® die toepassen. De reputatie van Palmer® op het gebied van duurzaamheid, zelfs bij intensief magnetronen vaatwassergebruik, wordt bereikt door de maximale baktemperaturen en de toevoeging van aluminium in de basisgrondstof. De technische en esthetische innovaties en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding maken Palmer® Hotelware een welkome aanwinst voor menig horeca ondernemer en… een verrijking op tafel.

 

 

Verder een introductie van de nieuwe items die toegevoegd zijn aan de BART serie van Maastricht Porselein.

Bart is de ambassadeur van het eigentijdse koffiedrinken. Aangenaam trendbewust zonder grensverleggend te zijn. Een sympathieke vorm, helemaal van nu. Makkelijk te hanteren en te nesten. Met een lekker ruim oor. Deze serie is uitstekend te combineren met het LUX servies.

 

Daarnaast nog een paar interessante aanbiedingen. Klik snel op onderstaande brochure en laat u verrassen!!

GastroSupply_Budgetline_News_Februari

GastroSupply_Budgetline_News_Februari

 

 

 

Deze aanbieding is geldig vanaf 17 februari 2014 t/m 7 maart 2014. Op al onze acties zijn onze actievoorwaarden van toepassing. Prijzen zijn excl. BTW

Wanneer de actie is verlopen, neem dan contact met ons op voor een scherp voorstel.

Back To Top