skip to Main Content

Per 1 juli is GastroSupply Vriend van het Gastvrijheidsgilde.
Hugo Wijbenga, directeur: “GastroSupply is een jonge onderneming die ontstaan is uit liefde en passie voor de klassieke gedekte tafel. Het bedrijf is voortgekomen uit de Porseleinloods, een bedrijf  dat jarenlang handelde in restpartijen van porselein, maar zich ook bezig hield met verkoop en verhuur van (hotel)porselein, glaswerk en buffetartikelen. Doordat er met grote regelmaat werd gevraagd of wij ook nieuw porselein konden leveren, is besloten het bedrijf op een andere manier gestalte te geven. Vanaf 1 maart 2013 heeft dit geresulteerd in de huidige vorm met de naam GastroSupply. Inmiddels is het assortiment uitgegroeid. Ook is er nu een showroom in Wommels  (Friesland), die compleet is ingericht met porselein, bestek, glaswerk, buffetpresentatie, keukenmateriaal, keukenapparatuur en tafelverlichting”.

Ton Ververs, voorzitter Gastvrijheidsgilde: “Het gilde heeft nog geen relatie met een leverancier zoals GastroSupply. Een belangrijk deel van ons werk is zorgen voor goed materiaal en sfeer in onze restaurants. Bijvoorbeeld voor wijn is het van groot belang welk glaswerk je gebruikt. We zijn erg blij met GastroSupply als nieuwe vriend van het Gastrvijheidsgilde”.

GastroSupply staat voor ontzorgen. Door onze jarenlange horeca-ervaring weten wij u als geen ander te adviseren en mee te denken in oplossingen. De service van GastroSupply stopt niet bij het leveren van de producten .Ook daarna gegaranderen ten wij een uitstekende nazorg.
Naast een snelle levering, korte lijnen en concurrerende prijzen, staan wij op ieder moment voor u klaar . Zie voor meer informatie: www.gastrosupply.nl “.

Het assortiment van GastroSupply is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden. Regelmatig worden nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit altijd tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit.

Back To Top