skip to Main Content

De vier elementen aarde, wind, water en lucht is een bron van inspiratie voor Villeroy & Boch’s nieuwe decor Amarah, ontwikkeld met het oog op de huidige voedsel en stijl trends in de verfijnde gastronomie.

De natuurlijke tinten, Taupe, Red Sun, Terra en Aquamarijn hebben een dynamische penseelstreek met oosterse hints. Een fijne craquele effect onderstreept verder het antieke karakter van het design statement.

Amarah brengt op tafel een ingetogen decor in ingetogen kleuren, dit biedt een perfect podium voor culinaire creaties. Het nieuwe decor is dus ideaal voor een breed scala aan presentatie behoeften, als een eye-catcher voor zowel casual en lekker eten, en doet het goed in lobbies, lounges, bars en pubs waar snacks worden geserveerd.

Amarah_impressie_lounge

De selectie van servies items die beschikbaar zijn in de Amarah collectie zorgt voor een grote veelzijdigheid en zeggingskracht. De individuele stukken kunnen variabel worden gecombineerd om fascinerende toneelstukken van vormen en mode kleuren op de tafel te presenteren.

De karakteristieke borden van de Marchesi lijn, gemaakt door Villeroy & Boch met de vooraanstaande chef-kok Gualtiero Marchesi, vormen de basis. Er is een keuze uit verschillende platte en diepe borden, allemaal ingericht in Red Sun of Taupe. Platte coupe borden uit de Dune-serie, verkrijgbaar in verschillende maten en in de kleuren Aquamarijn, Red Sun en Taupe, breiden het spectrum van de tafel presentatie mogelijkheden uit.

Het Amarah decor is ook toegepast op verschillende stukken uit de succesvolle NewWave collectie in de kleuren Terra, Aquamarijn en Red ma. Diverse combinaties en een breed scala aan gebruiksmogelijkheden worden aangeboden door de ondiepe rechthoekige borden met hun karakteristieke gegolfde vorm en de ronde kommen en bowls die het ontwerp van NewWave nog verder ontwikkelen.

De lijn wordt gecompleteerd door drie verschillend formaten koppen en schotels uit de Caffè Club collectie, speciaal ontworpen voor koffiespecialiteiten. De formele minimalistische kopjes en schoteltjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Terra und Taupe.

Alle Amarah items zijn vaatwasser, magnetron en salamanders veilig om zo te voldoen aan de hoogste niveaus van functionaliteit geëist door de moderne horeca.

Het Amarah decor is beschikbaar vanaf 1 juli 2014.

Amarah_Gastrosupply

Voor de brochure klik hier

Back To Top