skip to Main Content

Ontdek de mok NewWave Barcelona, van Villeroy & Boch. Geniet van de charme van Gaudi’s stad, terwijl je helemaal in jezelf bent tijdens een goed kop koffie.

 

 

 

Koffiegenot op wereldreis.

Zo wordt de koffiepauze niet alleen voor globetrotters een belevenis: de spectaculaire kopjes van ons succesconcept NewWave Caffè Cities of the World brengen u vanaf nu naar 4 nieuwe metropolen. De serie van Premium Porcelain is voorzien van motieven van beroemde grote steden, waarmee u al genietend de hele wereld over gaat. Elk jaar verschijnen er nieuwe ‘Cities’ – perfect om te verzamelen en cadeau te geven.

villeroy-boch_newwave_caffe_cities_of_the_world_2014_2_05

Editie 2014: Cape Town, Shanghai, Moscow, Amsterdam

Het karakteristieke herkenningspunt van beroemde metropolen, modern geïnterpreteerd in een uniek design –NewWave Caffè Cities of the World brengt het moderne levensgevoel op unieke wijze over. Elke stad heeft een hoofdkleur gekregen, die als highlight terugkomt in de zwart-wit afbeeldingen. De decorseries zijn opgezet als gelimiteerde jaaredities, zodat elk jaar 4 nieuwe metropolen op u wachten. Alle ‘Cities’ blijven als grote mokken in een attractieve cadeauverpakking verkrijgbaar.

villeroy-boch_newwave_caffe_cities_of_the_world_2014_4_05

Een vorm die overal goed overkomt.

Beleef de fascinerende flair van de grote stad op de karakteristieke NewWave-vorm. De designgerichte kopjes met de organische golfbeweging vormen de perfecte basis voor de stadsmotieven in moderne grafische stijl. Of het nu gaat om espresso of café au lait, de actuele jaareditie vanNewWave Caffè Cities of the World biedt met vier maten het juiste kopje voor elke favoriete variatie. Op de bijpassende party-bladen kunnen kleine lekkernijen zoals bonbons, koekjes of cupcakes decoratief worden gepresenteerd.

Back To Top