skip to Main Content

Vanaf nu zijn wij ook dealer geworden voor Villeroy & Boch. Met Villeroy & Boch hebben wij een top label toegevoegd aan ons al uitgebreide assortiment. Wij vinden dan ook dat een merk als Villeroy & Boch niet mag ontbreken aan ons assortiment en dat dit uitstekend past bij onze visie. Ofwel kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling tegen een goede prijs.

Villeroy & Boch is meer dan 260 jaar geleden opgericht en mondiaal marktleider op het gebied van porselein en lifestyle producten, die in meer dan 125 landen worden verkocht. Villeroy & Boch is een echte “global brand” en is continu bezig met het verbeteren van innovatie en design.

Wij willen u dan ook graag kennis laten maken met dit fantastische label.

Velen van u zullen gelijk denken, dat zal wel duur zijn, maar niets is minder waar. Duurzaam dat is het wel en tegen concurrerende prijzen haalt u een toplabel in huis. Ook wanneer u uw oude porselein wilt inruilen voor Villeroy & Boch staan wij graag voor u klaar en maken hiervoor een passend voorstel.

Dus waar wacht u nog op? Bestel nu snel uw Villeroy & Boch porselein en u kunt met de kerst uw gasten al verrassen met de prachtige lijnen en kwaliteit van Villeroy & Boch.

 

Kijk ook naar onze aanbiedingen;

Aanbieding 1

Aanbieding 2

 

Back To Top