skip to Main Content

GastroSupply is een jonge onderneming die ontstaan is uit liefde en passie voor de klassieke gedekte tafel en is voortgekomen uit de Porseleinloods. De Porseleinloods was een bedrijf wat jarenlang handelde in restpartijen van porselein, maar ook bezig hield met verkoop en verhuur van (hotel)porselein, glaswerk en buffetartikelen. Doordat er, met meer regelmaat, werd gevraagd of wij ook nieuw porselein konden leveren, is er besloten om het op een andere manier aan te pakken. Vanaf 1 maart 2013 heeft dit geresulteerd in de huidige vorm met de naam GastroSupply. Inmiddels is het assortiment uitgegroeid. Ook is er nu een showroom in Wommels, die compleet is ingericht met porselein, bestek, glaswerk, buffetpresentatie, keukenmateriaal, keukenapparatuur en tafelverlichting.

GastroSupply staat voor ontzorgen
Door onze jarenlange horeca-ervaring weten wij u als geen ander te adviseren en mee te denken in oplossingen binnen uw organisatie.De service van GastroSupply stopt niet bij het leveren van de producten, ook na de levering bent u gegarandeerd van een uitstekende nazorg.

 Naast een snelle levering, korte lijnen en concurrerende prijzen, staan wij op ieder moment voor u klaar.

Het assortiment is geschikt voor alle kwaliteits- en serviceniveaus van de gastvrijheids- en cateringindustrie. De gevoerde merken en aangeboden artikelen lenen zich uitstekend voor meerdere toepassingen en combinatiemogelijkheden. Regelmatig worden nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd, waarbij gelet wordt op de wensen van de gebruiker en innovaties in de markt. Dit immer tegen scherpe prijzen en uiteraard gewaarborgde horecakwaliteit.

Back To Top